Gids voor het kopen van Diflucan in Nederland

Diflucan Nederland

Generieke Diflucan is een antischimmelmedicijn dat wordt gebruikt voor de systemische behandeling van diverse schimmelinfecties die verschillende organen kunnen aantasten en verschillende aandoeningen kunnen veroorzaken. Diflucan wordt onder meer gebruikt bij de behandeling van onychomycose, candidiasis, tinea corporis, tinea pedis, tinea cruris, cryptokokkenmeningitis, cryptokokkose, coccidiodomycose, histoplasmose en het auto-brassery-syndroom, alsook bij de preventie van candidiasis bij mensen met een verzwakt immuunsysteem. De generieke naam is fluconazol en het wordt volgens de WHO-richtsnoeren beschouwd als een van de belangrijkste geneesmiddelen.

Diflucan kopen

Waar kan ik Diflucan kopen in Nederland?

De gemakkelijkste manier om Diflucan in Nederland te krijgen is door het online te bestellen. U kunt op de knop “Kopen” op onze website klikken en naar de website gaan van een betrouwbare partnerapotheek die al meer dan 17 jaar Diflucan in Europa levert. Selecteer de gewenste dosering en verpakkingsgrootte op de website van de apotheek.

Kan ik Diflucan zonder recept kopen?

Ja, u heeft geen doktersrecept nodig om het geneesmiddel op onze website te kopen. Ons team raadt u echter aan uw arts te raadplegen voordat u een behandeling neemt.

Prijs

Op Euro-Diflucan vindt u het product in de volgende sterktes: 400 mg, 200 mg, 150 mg, 100 mg en 50 mg.

Prijs van het geneesmiddel Diflucan :

 • 400 mg – van € 140,71 tot € 709,19
 • 200 mg – van €84,32 tot €387,02.
 • 150 mg – € 53,11 tot € 267,65.
 • 100 mg – €42,31 tot €213,25.
 • 50 mg – van €30,77 tot €206,78.

Diflucan onder rembours in Nederland

Wij respecteren het recht van elke klant om anoniem te blijven. Daarom zal het product bij verzending van uw COD-bestelling in een neutrale verpakking worden verpakt.

Bovendien, wanneer u Diflucan van euro-diflucan.com bestelt, doet u dat in alle veiligheid. Zowel onze website als de website van de partner maken gebruik van een beveiligd SSL-protocol voor gegevensoverdracht.

Informatie over Diflucan

Diflucan 50 mg

Diflucan is een antischimmelmiddel dat de werkzame stof fluconazol bevat en wordt voorgeschreven voor de preventie en behandeling van schimmelinfecties zoals candidiasis en dermatomycose-infecties zoals voetschimmel (tinea pedis), ringworm (tinea corporis) en marginaal eczeem (tinea cruris). Diflucan is verkrijgbaar als harde capsules en als orale suspensie.

Werkingsmechanisme

Fluconazol

Fluconazol, het werkzame bestanddeel van Diflucan, stopt de groei van schimmels door het vermogen van gist en schimmels om ergosterol te produceren te verstoren. Ergosterol is het celmembraan van gist en schimmels. Zonder dit ergosterol wordt het membraan kwetsbaar en ontstaan er gaten in het membraan. De cellen in het membraan ontsnappen door de gaatjes, sterven en kunnen niet meer groeien. Door de cellen te doden en de groei ervan te remmen, voorkomt en elimineert Diflucan effectief elke schimmelinfectie.

Diflucan werkt vrij snel, en u zou binnen een dag na inname van het medicijn verlichting van uw symptomen moeten zien. Gebruik Diflucan zoals voorgeschreven voor volledige verlichting van de symptomen en volledig herstel. Diflucan is ook zeer effectief in het voorkomen van het terugkomen van schimmelinfecties.

Hoe neem je

Slik de Diflucan-capsule in zijn geheel in met een glas water. Voor de orale suspensie moet u goed schudden voor gebruik. De aanbevolen dosering Diflucan kan variëren afhankelijk van het type infectie. U kunt Diflucan met of zonder voedsel innemen.

Diflucan voor spruw.

Dosering

De dosering die u wordt aanbevolen, verschilt sterk van persoon tot persoon en is afhankelijk van de te behandelen aandoening. De dagelijkse dosis kan variëren tussen 50 en 400 mg per dag. Volg de instructies van uw arts betreffende de dosering.

Overdosis

Tekenen van overdosering kunnen verwardheid en ongewone gedachten en gedrag zijn. Als u een overdosis van Diflucan Generiek vermoedt, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

Gemiste dosis

Als u een dosis overslaat, neem deze dan in zodra u eraan denkt.

Bijwerkingen

Als u allergisch bent voor fluconazol of voor een van de andere bestanddelen die in de bijsluiter worden genoemd, of als u een allergische reactie heeft gehad op andere antischimmelbehandelingen, mag u Diflucan niet innemen.

Werkzaamheid van Diflucan.

Als u tekenen en symptomen van een allergische reactie vertoont, stop dan met het innemen van Diflucan en ga onmiddellijk naar de dichtstbijzijnde Spoedeisende Hulpafdeling van een ziekenhuis voor medische hulp. Tekenen van een allergische reactie kunnen zijn:

 • Buikpijn
 • Diarree
 • Moeite met ademhalen
 • Moeilijkheden met slikken
 • Jeukende, rode en waterige ogen
 • Rode, verheven, jeukende huiduitslag (netelroos)
 • Zwelling van de lippen, het gezicht, de tong, de ogen of de keel
 • Braken
 • Piepen en benauwdheid op de borst

Diflucan bevat lactose, een suiker die in melk voorkomt. Als u bepaalde suikers niet verdraagt (lactose-intolerantie genoemd), raadpleeg dan uw arts voordat u Diflucan inneemt.

Contra-indicaties

Neem Diflucan niet in als u een van de volgende geneesmiddelen gebruikt:

 • Astemizol of terfenadine (antihistaminica die worden gebruikt om allergieën te behandelen).
 • Cisapride
 • Erytromycine
 • Pimozide
 • Quinidine

Er kunnen wisselwerkingen optreden tussen Diflucan en andere geneesmiddelen die u gebruikt, waardoor het werkingsmechanisme van Diflucan en de andere geneesmiddelen kan worden beïnvloed. Informatie over deze interacties is te vinden in de bijsluiter voor de patiënt (PIL).

Raadpleeg uw arts voordat u Diflucan inneemt als u

 • tekenen van bijnierinsufficiëntie hebben, zoals buikpijn, chronische vermoeidheid, gebrek aan eetlust, spierzwakte of gewichtsverlies
 • u huidreacties heeft (jeuk, roodheid van de huid of ademhalingsmoeilijkheden)
 • een abnormaal kalium-, calcium- of magnesiumgehalte in uw bloed heeft
 • u lever- of nierproblemen heeft
 • u een hartziekte heeft, waaronder hartritmestoornissen (zoals aritmie).

Vaak gestelde vragen

Wat moet ik doen als ik Diflucan vergeet in te nemen op het geplande tijdstip?

Als u bent vergeten Diflucan op het afgesproken tijdstip in te nemen, neem het dan zo snel mogelijk in als u eraan denkt. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, kunt u de gemiste dosis overslaan en Diflucan zoals gewoonlijk innemen. Neem niet meer Diflucan om een vergeten dosis in te halen.

Wat moet ik doen als ik te veel Diflucan inneem?

Raadpleeg onmiddellijk een arts als u meer Diflucan inneemt dan voorgeschreven.

Mag ik alcohol drinken als ik Diflucan inneem?

Hoewel het zeer onwaarschijnlijk is dat alcohol de werking van Diflucan verstoort, kan het mogelijke bijwerkingen zoals hoofdpijn en maagklachten verergeren. Het is daarom raadzaam om alcoholgebruik tijdens de behandeling met Diflucan te beperken of te vermijden.

Kan Diflucan invloed hebben op mijn rijvaardigheid of op het vermogen om machines te bedienen?

Diflucan kan duizeligheid of toevallen veroorzaken. Rijd niet en bedien geen machines totdat u weet welke invloed Diflucan op u heeft. Als dat wel het geval is, moet u wachten tot de behandeling is voltooid voordat u weer gaat rijden en machines gaat gebruiken.

Hoe lang duurt het voordat Diflucan werkt?

Diflucan capsules hebben 3 dagen nodig om te werken.

U moet Diflucan blijven innemen totdat uw infectie is verdwenen.

Hoe lang blijft Diflucan in uw lichaam?

Het duurt meestal tussen de 6 en 9 dagen voordat Diflucan uit uw systeem is.